Коментари за Optic-com:

много зле
Дата на добавяне 10/09/15:
От половин година всяка седмица ми спира нета или е по трасето , или от swicth-а. Не се издържа!
Lider
Дата на добавяне 23/06/15:
Най-гадния интернет който някога съм плащал в живота си.
Сменил съм 4 различни града, никаде не е била такава трагедия.
Звъня по 10 - 15 пъти в месеца за да се оплаквам и го фиксват в рамките на един ден, но фикса трае не повече от 2 до 3 часа.
Съветвам ви ако се колебаете за интернет доставчик, да зачеркнете този от списъка си.
Петко
1 of 1 people found this comment helpful
Дата на добавяне 19/01/15:
В княжево са без конкуренция
ГЕОРГИ
1 of 1 people found this comment helpful
Дата на добавяне 10/12/14:
Оптик ком са абсурдна фирма доставчик,но у нас явно това е нормално, хората който работят там меко казоно са грубияни и на постоянните проблеми с нета предлагат единствено да станеш БИЗНЕС ЛИЕНТ(демек да плащаш повече, за имаш Нет, стигна се до там ,че ми казаха:Вие сте обикновен клиент радвайте се и на това което имате, просто повече няма да си хабя нервите и отивам при друг доставчик -ПРЕДЛАГАМ На ВСЕКИ КОЙТО ИСКА НОРМАЛЕН НЕТ ДА СИ СПЕСТИ НЕРВИТЕ И ДА НАПРАВИ СЪЩОТО-ОПТИК КОМ ТИПИЧНИ БАЛКАНСКИ ТЪМНИ СУБЕКТИ!!!!
Жител на Ориндж Каунти
2 of 2 people found this comment helpful
Дата на добавяне 17/07/14:
В Овча Купел старата част съм, до реката. Като се нанасях, проверих ВСИЧКИ доставчици, предлагащи покритие и услуги в района (които не бяха много към дата декември 2013) и в крайна сметка се спрях на Оптик-Ком. Мога да кажа само добри отзиви, нетът е бърз, телевизията е много добра, има всички канали, които ти трябват (185 към момента, плюс 15 радиа), включително и бая HD-та. Трасетата са подземни, а цените са много приятни, особено промоцията Плащаш 2, получаваш 3 месеца - плащам 24,50 на месец за интернет (40 МБит) и телевизия, като платя 49 лв за 2 месеца и получа третия безплатно, ми се връзва 16,33 лв. месечно за интернет и телевизия - е по-добре от това здраве му кажи. Засега съм от около 7-8 месеца на тях, случвало се е 2-3 пъти да прекъсне нета, но нищо фатално. В повечето случаи с рестарт на рутера се оправят нещата. И най-важното за мен - не те връзват с никакви договори!

2 of 2 people found this comment helpful
Дата на добавяне 05/04/14:
Аз съм доволен. Поне са по добри от вече купените от големите фирми. И най-важното е че не ме гонят с доховори. Плащам и получавам. Не плащам и спира. Мен ме устройва
MPA3
3 of 4 people found this comment helpful
Дата на добавяне 28/01/14:
Живея в Овча Купел. Клииент съм на optic-com вече нчколко години. Тези дни нервите ми не издържаха и направих заявка за включване към друг доставчик. Писна ми да звъна по 100 пъти за кошмарно бавен интернет с изключително високи загуби на пакети по трасето и когато успея да се свържа все пак някакви момченца да ми отговарят да си рестартирам рутера. Ама вие сериозно ли?! Стане ли срив - забравете за включен телефон. Всички телефони биват пставени на "заето". Такава долна, страхлива и мръсна тактика на обслужван ена клиенти не вярвам да остави някой равнодушен. ТВ - никога не си сигурен дали даден канал ще бъде пак на същото си място след известно време. Ако имате алтернатива и нервите ви значат нещо за вас бягайте далеч от тези полуаматьори.
Петко
1 of 1 people found this comment helpful
Дата на добавяне 11/01/14:
Аз продължавам да съм доволен.
ж.к Карпузица/Княжево

1 of 1 people found this comment helpful
Дата на добавяне 07/01/14:
Аз съм доволен. Телевизията им включва почти всички интересни канали. Интернетът е стабилен и с високи скорости, макар че се случва от време на време да рестартирам рутера... Живея в Гърдова глава (княжево) и единствената ми алтернатива е КоресНет и сравнено с тях Оптик ком са мноого по- добре.
Нидоволен клиент
Дата на добавяне 04/01/14:
Добрите коментари са писани от оптиком.За съжаление така си губите клиентите и без това не ставате за нищо.Прекъсва ми интернета всеки ден.Не се връзвайте с тях.
Гошо
Дата на добавяне 04/01/14:
Нета им в кв.Овча купел прекъсва всеки ден за няколко часа а събота и неделя въобще го няма.Фирмата е пълна скръб.Струва 15лв.на месец и каква файда като аз навъртам по 10лв.да им се обаждам през ден .Нещастна работа.Ще ги сменям.
Петко
Дата на добавяне 10/11/13:
Още един коментар за този доставчик в княжево:
Optic-com имат промощия плащаш 2 месеца получаваш 3. За да се възлолзвам от нея трябваше да избера по-висок план(тарифа 22)
Сега имам телевизия за 2 телевизора и 40МБит интернет за 27лв на месец. Като платя за 2 месеца и получа 3 ми излиза 18лв на месец което за мен си е жива далавера.
Скоростите се променига така:
БГ/международен данлоад 40МБита/с
международен ъплоад 1.5 МБита/с
БГ ъплоад не съм го мерил през жица но прз WIFI стига 50МБита/с
Петко
Дата на добавяне 31/10/13:
Проблемите със скороста на нета се оказаха от скапания ми безжичен рутер, смених го и сега скоростите са стабилни
Петко
10 of 11 people found this comment helpful
Дата на добавяне 16/09/13:
След седмица с optic-com мога да споделя следните впечетления:
1. Телевизията е супер(с по-добро качество от сателита на Vivacom).
2. Относно интернета аз би трябвало да съм на 20Мбит но наблюденията ми са следните
2.1 Данлоад БГ максимум 15.5 МБита
2.2 Ъплоад БГ ми стига до 50 МБита
2.3 Данлоад международен макс 7 Мбита
2.5 Ъплоад международен макс 0.3 Мбита
Посочените скорости се подържат в над 90% от времето, като само вечер в интервала 20.30 до 22 чеса скороста ми пада под 2Мбита дори и към БГ пространството. Явно тогава има най-много потребители на интернет.
Като заключение смятам, че специално за квартал "Княжево" това е най-добрия доставчик към момента, като отношение цена/качество на услугата.
Плана "телевизия + интернет за 18.50лв" би трябвало да покрие нуждите на повечето хора с нормални изисквания към тези услуги.


Петко
1 of 2 people found this comment helpful
Дата на добавяне 11/09/13:
От вчера съм към optic-com в Княжево(довчера бах към БГМрежа+ сателит от Vivacom).
За сега ми харесват, оптика до сградата, телевизията е само цифрова и с 170 канала а интернета е стабилен.
И цената е много изгодна(18.50 интернет 20мбит и цифрова телевизия за един телевизор без договор)
Дано да е стабилна услугата smile
Страница: 1 [2] [3] [4]

Напиши коментар за Optic-com:

Твоето име/псевдоним:
Твоят коментар:

smile wink grin cool nod sticking out tongue raised eyebrow confused shocked shaking head disapproval rolling eyes sad mad
Кликни върху емотикон, за да го добавиш в съобщението си. Можеш също да използваш WSN кодове в съобщението си.
 

Начало | Онлайн ТВ | Онлайн радио | Работа | Новини | Музика | Телевизия | Групово пазаруване | Контакт | Реклама в сайта